2011. január 18., kedd

40

Kellene valami bejegyzést produkálnom, de nehéz feladat ráncba szedni a fejemben kavargó gondolatokat. Főleg így betegen jelent kihívást, ugyanis épp egy tüdőgyulladásból lábadozom, ami nem egy kellemes dolog.
Sürgős bejelenteni valóm akadt. Most sokan megrugdosnának, vagy valami hasonlót tennének velem, akik már várják a regény folytatását. Nos, a regénysorozat második része, már kész van. Nem ez a baj, hanem az, hogy nem tetszik. Egy része elmegy, de szerintem vérszegény, és sokkal többet is ki tudnék hozni belőle.
Persze, ehhez idő kell.
Addig-addig gurigáztam az átírás gondolatával, hogy már az első rész kibővítésén gondolkodom, agyalok, álmatlan órákat okozva ezzel magamnak. A plafontól vártam a megoldást egy darabig, de az néma. Néha hallok lábdobogást, meg székhúzogatást, de egyik sem segít. Nem tudom mi lenne a megoldás, tehát arra jutottam, hogy elkezdem átdolgozni, mert a Nimfaliget nem hagy nyugodni. Egyszerűen ha nem tetszik, amit csinálok, akkor nem jól csinálom, nemdebár? Ezen még lovagolhatok egy darabig, vagy elkezdhetek végre érdemben dolgozni rajta. Az utóbbit választottam, és ezúton is mindenkit elnézést kérek, hogy ennyire le vagyok maradva. Nem dobom kukába azt a kemény 300 oldalnyi regényt, ami már megvan, csak megszerelem.
Szeretném igazán átadni ami benn van, a világ részletekbe menő kidolgozottságát, a hangulatát, a háttéreseményeket, és mindent, ami kell, hogy élvezetesebb és érthetőbb legyen.
De amíg ez az önkínzás folyamatban van, addig is dolgozom egy másik történeten, amit már említettem a korábbi bejegyzésben. Ez a fantasy történet egy szemnek, sorozatmentesnek indul, és szerintem az is marad. Olyan kis kerek lett, ami ritka tőlem, mert nagyon nehezen tudok rövid történetekben gondolkodni. Minden esetre rettenetesen élvezem írni, tetszik a történet, és remélem mások is megszeretik majd. Meglátjuk. Nem tudom, hogy rakjak-e ki belőle ízelítőt ide az oldalra, tehát kiírok egy szavazást, hogy felmérjem mennyire érdekel bárkit is. Aztán meglátjuk.
Bocsánat az összeszedetlenség (milyen fura szó ez) miatt, ami most jellemez, de nem vagyok valami jól. Igyekszem többször hírt adni magamról.

3 megjegyzés:

  1. Rég beszéltünk.
    Remélem már rég felépültél a tüdőgyulladásból.
    Szóval átírásra kerül a Nimfaliget. Hát, ha állandóan ezen agyaltál és zavar, akkor megértem, hogy át akarod írni. De nekem így is tetszett.
    Az új sztori érdekesen hangzik, engem biztosan érdekelne. :)

    VálaszTörlés
  2. Felépültem, fogjuk rá. Egyszer elmúlik. :D Igen, átírom, és meg kell mondjam, piszkosul élvezem. Sokkal sokkal jobb lesz. Majd küldök belőle mintát neked is és lehet cincálni szét minden részt :D De persze a Kamulovagokkal is jól haladok, majd meglátjuk abból mi kerekedik ki.
    :hug:

    VálaszTörlés
  3. Értem, akkor már alig várom! :)

    VálaszTörlés