2010. május 22., szombat

37 Kis átalakítás


Először is, nem kell megijedni!
Lassan de biztosan alakul át az oldalam, hamarosan látni is lehet előle valami, csak már egy egész bonyolult kis hálózat kezd összeállni, külön projektekből és elkezdtem rendbe rakni a dolgokat. Kicsit gúrni az amúgy már rettenetesn uncsi arculaton... Valljuk be, épp ideje volt már!
Emellett készül a képregény, és a regény második kötete is. Ímeg egy kis helyzetjelentés, már úgyis régen volt, és épp ideje lenne.

Project COMIC:
Yweldon: Sikerült Hoshit meggyőznöm (persze azért nem kellett annyit győzködni szerencsére), hogy tegye színessé, ezáltal élvezhetőbbé a képregényem. Azt gondoltam, hogy háhá ez tök könnyű dolog, én lepasszolom neki az oldalt, ő meg majd jól kigondolatolvas mindent, amit én nem közöltem vele. Hát ez nem íg van. ( Hoshi vedd fel a listádra a gondolatolvasás megtanulását!!!) De minden fennakadás ellenére nagyon bíztatónak és tetszetősnek tűnik az egész. Rettenetesen tetszik, ahogy formálódik, alakot ölt és készül a képregény. Az meg hogy nem egyedül kell görcsölnöm rajta még jobb! Gőzerővel próbálok mindent érhetővé tenni, háttérinfót szolgáltatni, de még nekem is bele kell jönnö.m Emellett készül a képregény hivatalos oldala, de egyelőre angolul tervezem csak és kizárólag. Sajna nem sajna, ez van gyerekek, lehet tiltakozni is ^^!
A mellékelt képen egy kis ízelítőt láthattok a nyers, még nem kész oldalból, a képregény majdani formájából. Remélem, már ez is elnyeri sokak tetszését, és követni fogják a kalandot! Persze tudom én, hogy sokat kell még tanulnunk, de most nem ez a lényeg.
Többi kómik: Szeretem túlvállalni magam, ezálltal van egy olyan kedves tulajdonságo, hogy kevés időm jut mindenre, de úgy veszem észre ez ár a sajátosságommá vált. Nem titok, tervezek másik két kéregényt, amolyan eleje-vége tipusut, ami nem folytatódik brazil szappanoperaként a végtelenbe, hanem konkrét eseményt foglal magába. ezekből nem tudom mennyi lesz publikus, vagy hogyan és mikr valósul meg... A mostani tempóm mellett nem kell aggódni, hogy lemaradtok valamiről. -.- No meg aki olvassa a nyomi kis blogom, az értesül ilyenekről is.

Project ARANY SZEMEK: Nincs elfelejtve, írva vagyon, alakul a második kötet, és úgy tűnik több dologra is fényderül, mellékes szereplők kerülnek rivaldafénybe, és történik is benne ez-az. Nem úgy mint az első részben. Bevallom erősen gondolkodom, hogy közé teszem blog formájában, vagy letölthetősre, hátha úgy több emberhez eljut. Készül a regény világának is különhonlap, sok háttérinfóval képekkel,r ajzokkal novellákkal, mellékszálakkal, akármikkel. Persze jó lenne tudni, hoy a mélyen tisztel publikumot mi érdekli tulajdonképpen, de ha nem tudom meg, az sem vet gátat semmiben.
Kép azóta nem igen készült a részemről a regényhez, leszámítva egyet, ami itt látható. Ez is elég nyers, még nem korrigáltam digitálisa, de szerintem egészen elfogadható kép lett. Tervezem kiszínezni, amint használható gépem, és tabletem lesz.

Azt hiszem más egyelőre nincs ezekkel kapcsolatban. Még annyi, hogy időközben indítottam egy sketchblogot, ahova a mindenféle szemetet szórom fel, vagy az olyan munkákat amiket nem publikálok máshol, WIPeket, meg mindenféle régi vagy aktuális vackot. Akit érdekel lehet nézegetni, kommentelgetni azt is. [LINK] Ezen felül még mindig írjuk a kilencet, és egy csudijó történet kezd kialakulni, nem titkolt vágyam, hogy egyszer képregény legyen belőle. Jólesne némi visszajelzés, hogy kinek tetszik vagy nem tetszik, bármi akármi. Ne legyetek lusták odabiggyeszteni pár szót!

Még valami: msn-en ne nagyon próbáljon elérni senki, inkább @ben, azt legalább meg is nézem néhanapján... (najó mindennap megnézem, szal oda jöhet bármi bártan)

Ennyi voltam, majd még jelentkezem!

2 megjegyzés:

  1. Várom már a képregényt, kíváncsi vagyok, mit hoztok ki belőle közösen a végére :)

    VálaszTörlés
  2. Hát én is kíváncsi leszek :D Ahogy a dolog kinéz ez még sokat fog változni, de remélhetőleg csak jobb lesz!

    VálaszTörlés