2011. április 7., csütörtök

43 Egy kis frissités

Először is: köszönöm a hozzászólásokat (mind privában, mind itt a blogban) a KamuLovagok közszemlére tett bejegyzéséhez! Örülök, hogy ennyien elolvastátok, és élveztétek - a hibák ellenére is. ^^ Most frissítettem, ez már az új változat. Kicsit rövidebb, mint ami eddig fenn volt. Ha van még igény rá, akkor osztok meg valamennyit, de az egészet kizárt hogy feltegyem. Főleg amíg kész sincs. A hozzászólásokat továbbra is várom, akár @on, akár itt hsz.-ben.
Hogy értekezzek kicsit az átírás folyamatáról. Megyeget. Nem haladok villámgyorsan, de minden apró részletet átgondolok cserébe, és remélem ezen a téren nem lesz benne hiba. Terjedelemre 107 654 leütés (szóközökkel együtt) ha ez mond valakinek valamit, de ez a szám egyre csak nő. Körülbelül a történet egynegyedénél tartok, jelenleg, és már alig várom, hogy kész legyen! Tegye fel a kezét, aki szintén így van vele!
Esetleg, akit érdekel: itt tartok most a térképpel. Még nincs kész, sok minden, többek között a folyók neve hiányzik róla, de a nagyja már látszik. A feltett fejezet történéseinek helyén balra lenn kell keresni, egy piros pacát. Tegye fel a kezét, aki megtalálta!
Jó és most mindenki tegye le a kezét, mert kimegy belőle a vér, és amúgy is kényelmetlen úgy olvasni.
Ennyi.
Mára.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése